En webbplats utan trösklar: Många som satsat på en webbplats har inte fått det resultat de önskat sig. Kanske har besökaren kommit till en tröskel och lämnat sajten. En kombination av strategi, teknik och design skapar en friktionsfri webbupplevelse som leder besökare till ett köpbeslut.

 

Läs mer om digitala strategier och webbstrategi på argonova.se

 

Det finns tre viktiga steg i denna process.

 

  • KUNDEN HITTAR ER WEBBPLATS
    Sökordsanalyser, sökmotoroptimering, sociala nätverk, sponsrade länkar, ja alternativ finns det gott om. Men mest kostnadseffektivt är i de flesta fall sökmotoroptimering, detta då man kan hitta rätt sökord och inte betalar för trafiken utan bara för de resurser det kräver att få en bra placering. En väl genomförd Sökmotoroptimering kräver en tekniskt bra plattform, ett fylligt och levande innehåll samt en länkstrategi från andra webbplatser.

 

  • NI VINNER KUNDENS FÖRTROENDE MED PROFESSIONELL DESIGN
    Professionell design, användarvänlighet och tydlighet är viktiga för att vinna förtroende hos dagens konsumenter. Givetvis behöver din hemsida fungera lika bra på mobila enheter som smartphone och läsplatta. Vänder du dig till slutkonsument kan du förvänta att 30–50% av trafiken kommer via bärbara enheter.

 

  • WEBBPLATSEN MOTIVERAR KUNDEN TILL ETT KÖP ELLER EN KONTAKT
    En webbsatsning där allt fungerar i harmoni kan vara en mycket lönsam investering som genererar leads, förfrågningar och direkta köp.
Taggar:
Publicering slut: 25 maj 2015 kl 00:00